Aspect software gaat in zee met Ringring

Aspect software, een Amerikaanse leverancier van contactcenteroplossingen, en het Belgische Ringring bundelen hun krachten. De cloudprovider uit Diegem levert interactieve telefoonapplicaties (IVR) en sms-diensten. Met de samenwerking bieden beide partijen een breder portfolio van cloudservices op de Benelux-markt.

RingRing zet de customer engagement-oplossingen van Aspect in, zoals de customer self-service, omnichannel, proactieve outbound, personeelsplanning, backoffice-optimalisatie en callcenteranalyses. Het Amerikaanse Aspect Software, met onder meer een Benelux-kantoor in Amsterdam, wil met de samenwerking zijn aanwezigheid in de markt uitbreiden en hiermee het marktaandeel in de Benelux laten groeien. Beide partijen kunnen door de krachtenbundeling volledig geautomatiseerde spraak- en sms-diensten aanbieden. Dit moet de samenwerking met callcenterbureaus verbeteren.

Ringring biedt cloudservices, waaronder interactieve telefoonapplicaties IVR- en sms-activiteit, sms en voice-API. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van belscripten en sms-scenario’s. Daarnaast biedt het marketing-, premium- en geografische nummers, bulk-sms-diensten, professionele stemopname, tekst-naar-spraaktechnologie (TTS), SIP-trunks en statistische rapporten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-13T09:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.