Nextel lijft Mobile Access in

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Begin 2017 wordt Mobile Access onderdeel van Nextel. De integratie van de 38 medewerkers en de 350 klanten is voorzien in de loop van het voorjaar.

Nextel is een Belgische integrator en specialiseert zich in de verkoop en dienstverlening van datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen en beveiliging. Mobile Access biedt onder meer mobiele hardware en -diensten, cloud-diensten, netwerkbeheer, datasecurity en storage-oplossingen aan aan middelgrote bedrijven.

‘Door deze ruime waaier aan it-oplossingen toe te voegen aan ons portfolio, biedt Nextel nu een totaaloplossing aan op vlak van communicatie en it’, zegt Nextel-ceo Peter Roelens. ‘Zeker binnen het kader van de digitale transformatie waarbij de nood om klanten te begeleiden bij hun keuze van nieuwe technologieën groter is dan ooit.’

‘Reeds verscheidene jaren evolueert de markt van telecom en it naar ict’, zegt Mobile Access-directeur Frenk Smets. ‘Ook bij Mobile Access was deze trend zeer duidelijk merkbaar. De integratie van onze it-oplossingen in het portfolio van Nextel was dan ook een zeer logische stap.’

Nextel heeft vestigingen in Wommelgem en Zaventem en telt zo’n 320 medewerkers. Mobile Access is gevestigd in Aartselaar en heeft 38 mensen op de loonlijst staan. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-16T08:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.