Destiny lijft concurrent Ergatel in

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Telecomoperator Destiny heeft zijn Waalse sectorgenoot Ergatel overgenomen. Het werkterrein van Destiny neemt daarmee vooral in Wallonië uitbreiding.

Destiny is een telecomoperator die in cloud-telecom-oplossingen voor bedrijven gespecialiseerd is en vooral in Vlaanderen en Brussel zijn diensten aanbiedt. In de klantenportefeuille (vijftienduizend bedrijven sterk) zitten onder meer Katoennatie, Würth, het WWF en het persagentschap Belga. Het boekjaar 2015 werd met een omzet van dertien miljoen euro afgesloten.

Ergatel uit Denderhoutem is vooral in Wallonië actief en is een integrator van meer traditionele telecomdiensten en cloudtoepassingen. Het bedrijf heeft een vijftal medewerkers.

Begin dit jaar konden de Destiny-oprichters Daan en Samuel De Wever het Nederlandse Mentha Capital verleiden tot een kapitaalsinjectie. Het duo gaf daar bij aan dat het geld zou gebruikt worden om overnames te doen. De ambitie is om tegen 2020 een omzet van honderd miljoen euro te draaien, zo klonk het toen.

Destiny werd eind 2015 gelauwerd als snelst groeiende internet- en telecombedrijf in de Deloitte Technology Fast50-rangschikking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-21T16:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.