Fabrice de Windt stapt over van BT naar Orange

Dit artikel delen:
Fabrice de Windt CEO Orange Business Services

Fabrice de Windt

De Belg Fabrice de Windt wordt vanaf 1 juli senior vice president van Europa bij de Franse netwerk- en telecomdienstverlener. Voordien was hij Benelux-ceo bij BT. Daar is zijn positie overgenomen door Tomas Vanderick.

Orange Business Services heeft, met ingang van 1 juli 2017, Fabrice de Windt aangesteld als senior vice president van Europa. De Windt zal de bedrijfsactiviteiten van de onderneming in heel Europa leiden. Orange Business Services is de afdeling van telecomconcern Orange dat zich wijdt aan B2B-diensten. Het bedrijf heeft zo’n 21.000 medewerkers en biedt telecomdiensten aan, maar ook ict-applicaties en -diensten. 

Als voormalig algemeen direceur ceo van de Benelux bij BT, heeft De Windt uitgebreide wereldwijde communicatie- en it-ervaring. Daarvoor was hij aan de slag bij verschillende internationale bedrijven, waaronder BT, AT&T en HP. Hij leidde er 'business development'-organisaties, met name in de financiële sector. Zijn traject bij verschillende multinationals maken hem goed uitgerust om de Europese verkoop- en marketingorganisatie van Orange Business Services te leiden, zo stelt het bedrijf in een persbericht.

‘Het is cruciaal om te blijven innoveren en teams in staat te stellen om de beste oplossingen te vinden voor internationale organisaties en hun zakelijke doelstellingen’, aldus De Windt. ‘Ik heb veel zin om het Europese team te leiden en kijk ernaar uit om onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie op alle markten.’

Bij BT is zijn positie als algemeen directeur overgenomen door Tomas Vanderick. Die maakte al geruime tijd deel uit van het Benelux-management team en was tot voor kort directeur Solutions & strategy. Vanderick is sinds 2005 werkzaam voor BT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T16:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.