Brugse MVNE Artilium trekt naar Duitsland

Dit artikel delen:

De Belgische MVNE Artilium uit Brugge gaat een kantoor openen in het Duitse Bochum. Het bedrijf wil van daaruit de Duitse markt bewerken omdat het er groeikansen ziet. Dat meldt Telecompaper.

Mobile virtual netwerk enabler Artilium zal bij onze oosterburen onder meer managed cloud services, SIP trunking, hosted PBX, Skype for Business-integratie en unified communications gaan aanbieden. Ook billing- en invoicing-diensten voor operatoren, via zijn ARTA-platform, zitten in de portfolio, net als contact centre-oplossingen via dochtermaatschappij Livecom.

Aan het hoofd van de nieuwe vestiging komt Ron Miedema te staan, hij was voorheen business development director en senior manager new business bij het Duitse Voiceworks.

Het nieuws van het nieuwe kantoor komt er enkele dagen nadat Artilium bekendmaakte dat het een partnership heeft afgesloten met Pareteum, het voormalige Elephant Talk. Beide bedrijven willen samen nieuwe diensten en producten gaan aanbieden op mondiale schaal. Daarvoor nemen ze een minderheidsbelang in elkaars kapitaal. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-18T10:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.