Proximus voegt Umbrio en Davinsi samen

Dit artikel delen:

De Proximus groep, aanbieder van telecom- en it-diensten, reorganiseert zijn cybersecurity-divisie. Umbrio en Davinsi Labs, twee bedrijven binnen deze groep, worden samengevoegd. Deze krachtenbundeling werd vandaag bekendgemaakt tijdens de openingsdag van Cybersec Europe, de vakbeurs in Brussels Expo.

Davinsi Labs zit vooral in security intelligence terwijl Umbrio zich toelegt op operational intelligence. Met de integratie worden kennis en expertise samengevoegd, terwijl het aanbod van diensten op gebied van Digital Service Intelligence uitbreiding krijgt.

Op deze manier kan Proximus klanten in de Benelux beter bedienen in een tijd waar de behoefte naar ‘managed services’ hoog is. Met deze integratie verstevigen de bedrijven hun positie op de internationale markt. Proximus heeft de ambitie uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers op het gebied van Digital Service Intelligence in de Benelux. Digital Service Intelligence (DSI) is een combinatie van verschillende intelligence-oplossingen en ondersteunt organisaties in het veilig hybride werken.

Samen vormen Umbrio en Davinsi Labs een team van meer dan honderd gespecialiseerde professionals, verspreid over België en Nederland. Bram Fabeck gaat het geïntegreerde managementteam leiden. Erik Witte wordt 'chief vision officer'. Beide bedrijven blijven opereren onder hun eigen bedrijfsnamen als onderdeel van Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-19T12:46:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.