Gratis Microsoft CRM voor scholen

crm

Microsoft stelt zijn Microsoft Dynamics CRM online, de cloudtoepassing voor klantenbeheer, gratis ter beschikking aan alle Belgische onderwijsinstellingen die lid zijn van het Microsoft Dynamics Academic Alliance-programma.

Via dit Microsoft Dynamics Academic Alliance-programma kunnen hogescholen en universiteiten gratis de Microsoft-toepassingen voor ERP en CRM gebruiken in hun curriculum of voor academisch onderzoek. Voor veel scholen was de opzet van een it-infrastructuur een rem om de technologie in de lessen te gaan gebruiken. Dankzij de online beschikbaarheid van CRM valt deze weg.

Praktische voorbereiding

Hogescholen en universiteiten zetten de gratis Microsoft-toepassingen al een tijdje in voor hun sales- en marketingopleidingen en praktische logistieke opleidingen. Studenten krijgen zo de kans om aan de slag te gaan met echte praktijkcases en met software die ze in hun loopbaan zullen tegenkomen.

Voor de onderwijsinstellingen drukt het stevig de kosten. Er hoeft immers minder in it-infrastructuur geïnvesteerd te worden. Momenteel maken al vijftien hogescholen en universiteiten deel uit van het netwerk van Microsoft. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T12:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.