Unit4 strikt Swiss Education Group als klant

Unit4, heeft een vijfjarige overeenkomst afgesloten met Swiss Education Group (SEG). Het gaat om de Student Management-software van Unit 4, als cloud-oplossing. De digitale strategie van SEG is erop gericht de onderwijservaring van hun studenten te transformeren door in de collegezaal gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen en door de onderwijsstof meer aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt. De keuze voor Student Management van Unit4 past bij deze vooruitstrevende strategie.

Swiss Education Group (SEG) is een alliantie van de meest toonaangevende hotelmanagementscholen in Zwitserland. Het samenwerkingsverband bestaat uit vijf scholen, verspreid over zeven campussen, met meer dan 6500 studenten per jaar. De hotelmanagementscholen bieden verschillende bachelor- en masteropleidingen met een variëteit aan specialisaties.

Unit4 Student Management heeft een ‘touch-first’-strategie, wat betekent dat alle functies in eerste instantie voor mobiel gebruik zijn ontworpen en vervolgens voor desktopgebruik. Daardoor kunnen studenten via het apparaat van hun voorkeur onder meer hun cijfers inzien, collegegeld betalen en communiceren met zowel administratief als onderwijspersoneel. Ook stafleden kunnen, naast desktopgebruik, hun werk uitvoeren op een tablet of smartphone.

Na zorgvuldige afweging van een aantal softwareleveranciers koos SEG voor de innovatieve oplossing van Unit4. De keuze is vooral vanwege het partnerschap dat Unit4 aan SEG biedt. 'Het nieuwe systeem heeft weerslag op de gehele organisatie, dus het was cruciaal dat Unit4 ons tijdens alle fases van de implementatie zou ondersteunen. We waren dus niet simpelweg op zoek naar een leverancier, maar naar een business partner', vertelt coo Ronan Fitzgerald van SEG. 'We hadden een systeem nodig dat zich kan aanpassen aan onze sterke studentengroei en programma-uitbreiding en ons kon ondersteunen in het verbeteren van de onderwijservaring van onze studenten. Ook waren we erover te spreken hoe het student management-systeem routinematige taken kan automatiseren, waardoor onze medewerkers meer tijd overhouden voor de studenten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-13T09:49:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.