Videoplatform Oase trekt naar het buitenland

Competence Centre Lead Nhu Truong OASE

Nhu Truong

Oase, het platform met korte opleidingsvideo’s van de Belgische it-specialist Xylos, heeft in maart de kaap van tweehonderdduizend gebruikers gerond. Twee jaar na de lancering is het bedrijf klaar om de buurlanden te veroveren via een resellerkanaal.

Oase is een videoplatform van Xylos met naar eigen zeggen ruim duizend korte video’s van maximum drie minuten over Windows 10 en Office 365, en optioneel ook over eigen bedrijfssoftware. De video’s zijn beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. Het zogeheten competence centre telt een tiental medewerkers.

De organisatie bedient in de Benelux nu zowat zeventig klanten. In België wordt de software-as-a-service verkocht door de verschillende it-partners als onder meer Computerland, Devoteam en Van Roey Automation en Xylos. In Nederland zijn dit Veneco, Westhaghe, WSB-Solutions, Office in a Box en Shareone. 

Nu zoekt de organisatie resellers in het buitenland, om ook daar nieuwe klanten op te tekenen. ‘We hebben het aantal gebruikers het voorbije halfjaar verdubbeld’, zegt Competence Centre Lead Nhu Truong. ‘Het is onze ambitie om dat nog eens te doen tegen 2020. Daartoe willen we resellers contracteren in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Zij kunnen onze software voortaan ook aanbieden onder hun eigen merk. Daarnaast gaan we onze bestaande klanten begeleiden met ons nieuwe customer success-programma.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-03T13:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.