U&I Learning heeft eerste Duitse verdeler te pakken

U&I Learning Flowsparks

Cédric Herregodts (sales- & marketingmanager Belgium, U&I Learning) en Rainer Mauth (directeur Mauth.CC).

U&I Learning, gekend van zijn digitale leerplatform Flowsparks, heeft zijn eerste businesspartner in Duitsland beet. Het gaat om Mauth.CC uit Düsseldorf. Tegelijk voegt het Zwitserse AMC zich als klant bij het Gentse bedrijf.

Flowsparks is een softwareplatform dat toelaat om zelf e-learning-modules te creëren, te beheren, te distribueren en aan te passen. Mauth.CC uit Düsseldorf wordt de eerste Duitse verdeler. Het eerste contact kwam begin 2019 op de vakbeurs Learntec tot stand. Een goed halfjaar later hebben de partijen de handen ineen geslagen en is de samenwerking daar. Ook met andere Duitse en Franse kandidaat-verdelers zijn gesprekken gestart.

De Duitse vakbeurs wierp voor U&I Learning nog meer vruchten af. Ook AMC, een Zwitserse fabrikant van kookgerei, gaat Flowsparks inzetten.  

‘De toekomst van Flowsparks ziet er beloftevol uit’, zegt ceo Guy Herregodts. ‘Dat we zowel een eerste Duitse verdeler als een grote Zwitserse klant aan onze portefeuille kunnen toevoegen, bewijst het potentieel van onze e-learning-software.’

Flowsparks wordt in ruim 150 landen gebruikt. In de klantenportefeuille van U&I Learning zitten BASF, Belfius, Bridgestone, DAF Trucks, Delhaize, De Lijn, Eastman Chemical en Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-10T09:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.