Projective neemt meerderheid in Exellys

Partners handen

Projective heeft de meerderheid van de aandelen overgenomen van de Mechelse talenten-incubator Exellys. Raf Seymus, ceo en stichter van Exellys, vervoegt de raad van bestuur van Projective maar gaat zich vooral richten op zijn andere bedrijf, Stellar Labs.

De taak van Seymus zal op interim-basis overgenomen worden door Stefan Dierckx van Projective. Dat is de enige managementwissel, benadrukken Exellys en Projective. Voor de rest blijft Exellys een onafhankelijk bedrijf en worden de dagelijkse operaties niet naar Projective overgeheveld.

Projective, in 2006 opgericht, is gespecialiseerd in projectmanagement voor financiële instellingen. Het bedrijf heeft nu meer dan 150 werknemers, maar ziet de vraag bij ondernemingen naar jong it- en ingenieurstalent toenemen. Net dat is het terrein waarop Exellys actief is en dus vonden de twee bedrijven elkaar al snel.

Exellys biedt training- en coachingprogramma’s in technologie en management. Sinds de start in 2014 is Exellys uitgegroeid tot een onderneming met 140 consultants en 24 interne medewerkers.

Na de overname gaat Raf Seymus zich richten op zijn andere bedrijf, Stellar Labs. Dat werd vorig jaar opgericht en combineert online-trainingen, gepersonaliseerde oefeningen en teamcursussen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-24T10:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.