Gentse Uni-Learning trekt naar zuidelijk Afrika

Uni-Learning, de Gentse ontwikkelaar van het e-learningplatform Flowsparks, heeft het Zuid-Afrikaanse Bridgewater aan zijn resellers-portfolio toegevoegd. Bridgewater gaat Flowsparks niet enkel in Zuid-Afrika, maar in de volledige zuidelijke Afrikaanse gordel verkopen.

Flowsparks zag het levenslicht in 2017 en is een saas-oplossing om leermodules te maken, te beheren, te distribueren en aan te passen. Uni-Learning gaf aanvankelijk opleidingen in gespecialiseerde technische copywriting en specialiseerde zich in het outsourcen van technisch schrijftalent. Al gauw verpopte het zich tot een ontwikkelaar van cloudtoepassingen, omdat die een betere gebruikservaring konden bieden.

Bridgewater houdt zich op zijn beurt bezig met volledige e-learning-trajecten, van het maken van trainingsmodules tot en met het opzetten van e-learning-ontwikkeling en -management. Het bedrijf werkt onder meer voor Siemens, Toyota, Marriot Hotels en Avacare Health.

Flowsparks is nu al in gebruik bij onder meer Bank J. Van Breda, Boss Paints, De Lijn, Proximus, Luminus en Toshiba. De software wordt ingezet voor bijvoorbeeld veiligheidstrainingen, verandertrajecten of het invoeren van nieuwe gedragscodes. Net voor de zomer kon Uni-Learning ook al aankondigen dat het Fillipijnse Makerspace zijn producten gaat verdelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-17T16:00:00.000Z Frederic Petitjean