Machtswissel bij Capgemini Invent België

Bij CapGemini Invent België is Robert van der Eijk vervangen door de Fransman Julien Assouline. Van der Eijk was bijna elf jaar de baas van de Belgische afdeling van de Franse groep.

Het vertrek van Robert van der Eijk komt als een verrassing. Hij was immers al ruim een decennium het gezicht van Capgemini Invent. Hij begon er in de zomer van 2012 als executive vice president en managing director Belux. In 2000 werd hij ook verantwoordelijk voor de Europese cluster. Eind vorig eeuw werd hij coo van AIG Europe, later associate director bij IBM. In 2003 werd hij aangetrokken door Unisys als managing partner om dan in 2007 partner te worden bij PriceWaterhouseCoupers.

Julien Assouline werkt al bijna twintig jaar bij Capgemini. Hij begon er in 2000 als junior consultant en groeide er door tot partner. In 2012 mocht hij het kantoor leiden in Hong Kong en Singapore. Twee jaar later maakt hij een overstap naar BNP Paribas als head of governance and transformation, maar in september 2017 keert hij terug naar Capgemini Invent als hoofd van de financial service market unit. Sinds de lente van vorig jaar is hij voor die afdeling verantwoordelijk voor Zuid- en Centraal-Europa.

 

Machtswissel bij Capgemini Invent België

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-20T16:54:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.