Phi Data mag barcodelezers leveren aan EU-instanties

Dit artikel delen:
Europa

Phi Data uit Wemmel gaat 150 barcodelezers leveren aan vier Europese instanties. Het raamcontract loopt over vijf jaar.

De vier instanties die beroep gaan doen op Phi Data zijn het secretariaat-generaal van de Europese Raad, het Hof van Justitie, de Europese Rekenkamer en het European University Institute. Deze instanties maken regelmatig een inventaris op van hun activa (it-uitrusting, meubilair, maar bijvoorbeeld ook waardevolle voorwerpen). Momenteel gebeurt dat met behulp van mobiele barcodelezers, die evenwel versleten zijn en moeten worden vervangen.

Phi Data heeft een oplossing met 150 barcodelezers (Datalogic Memor X3) voorgesteld. Zij zullen een verbinding maken met de backend-client via de eigen IDasset-software. De nieuwe oplossing vervangt het huidige inventarissysteem dat Europese instellingen sinds 2007 gebruiken en is in te zetten voor het beheer en de inventarisatie van activa die zich op meerdere locaties bevinden.

De aanbesteding levert Phi Data een raamovereenkomst van vijf jaar op voor de aankoop van de barcodelezers, de installatie en configuratie van een klantapplicatie op de lezers, de set-up van een intermediaire server en vijf jaar onderhoud van de oplossing, inclusief software en hardware.

De waarde van het contract ligt op bijna een half miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T14:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.