CGI wint EU-contract voor kwaliteitsbewaking

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Het Canadese CGI heeft een Europees contract gewonnen voor de kwaliteitsbewaking en -controle en projectmanagement voor DG Taxud. DG Taxud (Directoraat-Generaal Belastingen en Douane-unie) is verantwoordelijk voor het beheren, bewaken en ontwikkelen van de douane-unie als onderdeel van de bescherming van de EU-buitengrenzen.

CGI leverde deze diensten reeds voor DG Taxud van 2005 tot 2014. Het nieuwe contract geldt voor vijf jaar en heeft een waarde van net geen 65 miljoen euro. CGI zal instaan voor de kwaliteitscontrole van de it-diensten geleverd voor en door DG Taxud, ter ondersteuning van het beleid op het gebied van belastingen en douane. Het bedrijf ziet toe dat de verschillende it-systemen en projecten goed gerund worden, zonder risico en op tijd en kwalitatief afgeleverd worden voor een betere samenwerking tussen de EU-lidstaten, nationale overheden en diensten van de Commissie.

‘We zijn blij dat CGI werd gekozen als partner voor DG Taxud ter ondersteuning van de kwaliteit van de Belastingen en Douane binnen en buiten de EU-unie’, zegt Ben Vicca, vice president van CGI Belgium. ‘We kijken ernaar uit DG Taxud te ondersteunen en zijn missie en strategische initiatieven te ondersteunen.’

CGI Group, opgericht in 1976, is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Het heeft zo’n zeventigduizend mensen in dienst en draait een omzet van zowat tien miljard Canadese dollar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-27T14:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.