Nextel, Orange en Proximus winnen Vlaams raamcontract

Dit artikel delen:

It-integrator Nextel (die eind vorig jaar werd overgenomen door Telenet) heeft een raamcontract gewonnen van de Vlaamse overheid voor cloud unified communications. Het contract loopt gedurende zeven jaar. Ook Orange en Proximus haalden een deel van het contract binnen.

Het contractdeel voor mobiele telefonie en data gaat naar Proximus, Orange wint het deel voor IoT- en M2M-communicatie, Nextel voor unified cloud communications. Voordien was Nextel reeds service partner voor de klassieke telefooncentrales beheerd door het Agentschap Facilitair Bedrijf, waardoor de twee partijen geen onbekenden waren. De keuze voor Nextel was gebaseerd op ‘de hoogste scores voor prijs en kwaliteit omwille van de meest complete, flexibele en future-proof oplossing’, zo zegt het bedrijf.

De nieuwe raamovereenkomst opent de deuren voor meer dan duizend publieke organisaties op Vlaams en lokaal gebied om toe te treden. Hieronder bevinden zich onder meer de Vlaamse ministeries, Vlaamse agentschappen, steden en gemeenten, provincies en lokale Vlaamse politiezones.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-26T08:08:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.