ProUnity wint raamcontract met Smals van 93 miljoen

Dit artikel delen:
Partners handen

Het rekruteringsplatform van hr techbedrijf ProUnity is, na een aanbestedingsprocedure, door Smals opnieuw gekozen als partner voor het vinden en beheren van extern talent. De totale waarde van het raamcontract bedraagt 93 miljoen euro.

ProUnity zal vier jaar lang via zijn talentpool extern talent helpen aantrekken voor Smals, de ict-dienstenorganisatie van Belgische publieke instellingen, en voor zijn leden. Met de toewijzing bevestigt Smals zijn vertrouwen in ProUnity, dat in 2017 ook de vorige aanbesteding won. Ondertussen bundelt het platform al zo’n tienduizend freelancers en duizend servicebedrijven. 

In de meeste gevallen vinden de klanten van ProUnity de gepaste externe medewerker binnen 24 uur, en bieden er zich zo’n twintig gepaste kandidaten aan. Ook het complexe beheer van het inhuurproces en de samenwerking verloopt eenvoudiger. Naast instrumenten voor selectie, contractbeheer, tijdsregistratie en facturatie biedt ProUnity tools voor controle van budgetten, delen van informatie en rapportering.

Naast prijs en prijsbeleid beoordeelde Smals de administratieve en commerciële voorwaarden, de kwaliteit van de integratie, methodologie en werking van het platform. ProUnity overtuigde door aan te tonen dat het snel allerlei gepaste profielen kan aanbieden en deze vlot helpt beheren op zijn performant platform. Voor bijna alle aanvragen vindt de klant de gezochte externe medewerker. Smals bundelt meer dan honderd leden, die ook van het platform gebruik kunnen maken, wat de opdracht extra complexiteit en gewicht geeft. Daartoe behoren het Federaal Parlement, Federale overheidsdiensten van Financiën, Justitie, Binnenlandse Zaken, en Ontwikkelingssamenwerking, De Waalse overheid, en ook het RIZIV, de RVA, Forem, Actiris, de Federale Politie en het Centrum voor Cybersecurity België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-30T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.