Sven Hutse eerste ciso bij Justitie

Dit artikel delen:

Sven Hutse is de aangetrokken door de Federale OverheidsDienst Justitie als chief Information security officer. Het is de eerste keer dat Justitie een ciso in huis neemt.

Hutse heeft meer dan dertig jaar ervaring in ict. Samen met de data protection officer en de diensten van de voorzitter zal hij voor de FOD Justitie het nieuwe informatiebeveiligingsbeleid helpen uittekenen en vormgeven.

Hij begint zijn loopbaan als ict-trainer bij AST maar vertrekt in 1996 naar Telindus. Daarna werkt hij achtereenvolgens bij Guidance, Euroclear, Atos en Nokia waar hij ict-beveiligingsingenieur wordt. Begin 2009 wordt hij gevraagd door Proximus als operations manager. Twee jaar later doet hij dezelfde job bij BNP Paribas. Bij SDWorx kan hij in 2016 aan de slag als senior project manager. Dezelfde titel krijgt hij ook bij Cegeka. In de zomer van 2018 mag hij bij verzekeringsbedrijf Partena ad interim de it-infrastructuur en security beheren. En nu dus als ciso bij de FOD Justitie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-31T11:58:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.