Zscaler breidt Benelux-activiteiten uit

Cloud security

Beveiliger van clouddiensten Zscaler breidt het Beneluxteam uit met nieuwe medewerkers. Het securitybedrijf benoemt Joost Hage tot technical presales consultant voor Nederland. Geert Nobels gaat aan de slag als regional sales manager voor België en Luxemburg. De uitbreiding van het team past in de doelstelling van het bedrijf om een sterke positie te verwerven op het gebied van de security van clouddiensten in de EMEA-regio.

Volgens het bedrijf brengen zowel Geert Nobels als Joost Hage ruim twintig jaar aan ervaring op het gebied van beveiliging mee. Nobels werkte eerder voor C-cure (nu onderdeel van Telenet), F-Secure en F5 Networks. Hage heeft een master in de informatica behaald en is al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van ict-netwerken en -beveiliging.

'Zscalers Cloud Security Platform beschermt werknemers van bedrijven van uiteenlopende grootte bij het gebruik van het internet met het oog op productiviteitswinst. Gezien de snelle toename in het gebruik van cloudgebaseerde diensten in de Benelux zijn we een veelbelovende aanvulling op het bestaande beveiligingsportfolio van de partners die we benaderen' stelt Nobels, regional sales manager België en Luxemburg.

De beveiliger springt in op de transformatie die veel bedrijven ondergaan als gevolg van de consumerization van de onderneming, het gebruik van cloud computing en bedreiging van hackers tot georganiseerde misdaad die het gemunt hebben op bedirjfsgegevens. Het bedrijf levert 'security as a service' aan ruim vijfduizend organisaties, verspreid over verschillende landen in de wereld.

Partnership Ion-IP

Op 24 september 2014 maakte Zscaler bekend dat het een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met Ion-IP. Dat bedrijf, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, voegt de beveiligingscloud voor de mobiele onderneming van Zscaler toe aan zijn dienstenaanbod.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-25T10:42:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.