Managed hosting door True

ERP-beveiliger Onapsis haalt 17 miljoen dollar op

 

Dollars

Onapsis, specialist in de beveiliging van bedrijfsapplicaties van SAP en Oracle uit Boston, heeft 17 miljoen dollar aan financiering opgehaald in een ronde die door Evolution Equity Partners werd begeleid. Andere deelnemers waren de bestaande investeerder 406 Ventures en de nieuwe investeerder Arsenal Venture Partners. Het totaal van het externe kapitaal dat in Onapsis is gestoken sinds de oprichting van het bedrijf komt daarmee uit op dertig miljoen dollar.

Onapsis wil de nieuwe kapitaalinjectie aanwenden voor het uitbreiden van zijn onderzoek & ontwikkeling-tak. Daarnaast gaat het Amerikaanse bedrijf zijn verkoop-, marketing en klantenserviceteams uitbreiden om meer multinationals te kunnen bedienen. Onapsis is onder meer gespecialiseerd in het detecteren van goed verborgen cyberaanvallen die in het teken staan van bedrijfsspionage. Dit soort aanvallen maakt misbruik van kwetsbaarheden in de bedrijfssoftwaresystemen van SAP en Oracle.

Onapsis verwacht dat de markt voor de beveiliging van SAP- en Oracle-applicaties in 2018 een omzetniveau van circa 3,3 miljard dollar zal hebben bereikt. De reden voor deze groei is dat de meerderheid van Global 2000-ondernemingen deze bedrijfsapplicaties zowel lokaal host als in hybride- en publieke clouds.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5605769). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×