Managed hosting door True

Sign2Pay voegt vingerbetaling toe aan mobile

 

Het Antwerpse bedrijf Sign2Pay is na de testfase klaar om mobiel te laten betalen door middel van een handtekening met je vinger. Dit zou zowel op de smartphone als de tablet mogelijk zijn en toepasbaar zijn in de e-commerce omgeving.

LensOnline is de eerste grote Belgische klant die de toepassing in gebruik gaat nemen. In Nederland zijn ook United Brands en De Online Drogist al overtuigd.

Het wordt een alternatieve betaalmethode die in het rijtje van kredietkaarten en Paypal thuis gaat horen. Er wordt resoluut gemikt op impulsaankopen. Deze nieuwe manier van betalen wordt omschreven als snel en veilig.

Je dient éénmalig je handtekening te registreren waarna deze steeds wordt herkend door de Sign2Pay-software. Deze analyseert de manier waarop je je handtekening zet en de snelheid. Volgens Sign2Pay is deze methode veiliger dan het ingeven van een pincode, die makkelijker te kopiëren valt.

Recent verhuisde de commerciële afdeling van Sign2Pay overigens naar Nederland. De markt zou daar sneller evolueren dan de Belgische.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5647088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×