Balabit gaat samenwerking aan met Omada

Dit artikel delen:
Handen schudden

Beveiligingsleverancier Balabit en Omada, leverancier op gebied van identity en access-management, gaan samen de beveiligingsmarkt op. Het doel van deze samenwerking is om te reageren op mogelijke bedreigingen door het vaststellen van gebruikersactiviteiten van privileged gebruikers.

De oplossingen Omada Identity Suite (OIS) en Balabit’s Contextual Security Intelligence-portfolio (CSI) zorgen voor meer inzicht in de activiteiten van de privileged gebruiker. Hieronder valt bijvoorbeeld realtime big data-analytics over de activiteiten van de gebruiker. Het CSI-portfolio van Balabit geeft feedback over de activiteiten van een privileged gebruiker, waardoor OIS en het CSI-portfolio de it-beveiliging samen kunnen optimaliseren. Het CSI-portfolio beschermt de organisaties tegen bedreigingen en het omvat een systeem voor het identificeren van opvallende activiteiten op de privileged accounts.

Zowel Omada als Balabit hebben vertrouwen in de samenwerking. Morten Boel Sigurdsson, ceo van Omada, zegt dat de klanten zullen profiteren van de samenwerking en de oplossingen die daaruit voort komen. Zoltán Györkö, ceo van Balabit, laat weten dat deze collaboratie de algehele beveiliging van de organisatie zal verbeteren.

Balabit

Balabit ging eerder dit jaar een samenwerking aan met de it-distributeur Exclusive Networks. Het streven van deze samenwerking is om de aanwezigheid van Balabit in Nederland te vergroten. Balabit heeft meerdere sales-kantoren gevestigd over de hele wereld, onder andere in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-24T09:50:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.