Pronovus distribueert software Cyberbit uit Israël

Dit artikel delen:

Op de Cybertech-beurs in Tel Aviv sloten Pronovus en Cyberbit een distributieovereenkomst.

Pronovus uit Houten, aanbieder van gespecialiseerde it-beveiligingsoplossingen aan de ict-markt in de Benelux, heeft een distributieovereenkomst met Cyberbit Commercial Solutions gesloten. Dit bedrijf uit Israël beschikt over een portfolio van verschillende geavanceerde cybersecurity-oplossingen dat wereldwijd aan grote bedrijven en organisaties wordt verkocht. Cyberbit is onderdeel van het defensietechnologieconcern Elbit Systems.

In eigen land is Cyberbit betrokken bij geavanceerd onderzoek op het gebied van ict-beveiliging. In Nederland werkt moederbedrijf Elbit Systems voor onder meer de Nederlandse krijgsmacht en levert het bijvoorbeeld producten en ondersteunende diensten aan de F-16's van de Koninklijke Luchtmacht. De komende twee jaar test het leger bovendien tachtig nieuwe high-tech uniformen die Elbit heeft gemaakt. Als de proef slaagt, volgt er nog een bestelling van 5500 exemplaren.

Pronovus en Cyberbit ondertekenden de distributieovereenkomst op de Cybertech-beurs in Tel Aviv. Beide bedrijf gaan nauw samenwerken om het portfolio aan it-beveiligingsoplossingen te introduceren in de Benelux via een netwerk van it-partners.

Aanbod Cyberbit

- CyberShield AnD for IT: een analyse- en detectie-oplossing voor ict-infrastructuren die voorziet in contextrijke detectie van geavanceerde cyberdreigingen.

- CyberShield AnD for SCADA: een niet-indringerige, eenvoudig te implementeren Scada IDA/IPS- oplossing voor het monitoren en beschermen van kritieke infrastructuurnetwerken tegen ernstige aanvallen.

- CyberShield for Mobile: een end-to-end beveiligingsoplossing voor mobiele hardware.

- CyberShield MnR: een additionele laag voor een SIEM (Security infomation en Event Management)-oplossing die inzicht geeft in de verschillende mitigatie- en reactieprocessen.

- CyberShield TnS: een virtuele training en simulatie-oplossing voor cyber security professionals ten behoeve van het simuleren van complexe scenario's van geavanceerde cyberbedreigingen op it- en Scada-netwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-07T10:28:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.