Vasco werkt met biometrische authenticatie

Dit artikel delen:

Vasco Data Security International, specialist in authenticatie, elektronische handtekeningen en identiteitsmanagement, komt met Digipass for Apps Face Recognition: een gebruiksvriendelijke authenticatie-optie voor bedrijven die zorgt voor meer veiligheid en verbetering van de user experience.

Digipass for Apps Face Recognition is een eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke functionaliteit binnen Digipass for Apps. De functie maakt gebruik van meerdere gezichtspunten om eindgebruikers nauwkeurig te identificeren, en van next-generation liveness detection om hackpogingen tegen te gaan.

Het maakt ook gebruik van een uniek, versleuteld, veilig kanaal om het hoogste niveau van beveiliging te garanderen voor data tussen het mobiele apparaat en de server. Vasco is lid van het Biometrics Institute, een organisatie die het verantwoordelijk gebruik en ontwikkeling van biometrie volgens de hoogste standaarden, aanmoedigt. In die rol ontwikkelde Vasco zijn oplossing volgens de richtlijnen van het instituut.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wachtwoorden, pasjes en tokens zullen zeker vervangen gaan worden door biometrie. De enige manier om een gebruiker en persoon onlosmakelijk te koppelen is biometrie, bovendien is het heel gebruikersvriendelijk . Het mobieltje is persoonlijk en zal een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij het authenticatieproces.
1Ubenelux.nl biedt nu al een inlog SDK en platform voor verschillende biometrische modaliteiten zoals gezicht, vingerscan en 4 vingerscan.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-12T11:07:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.