SecureLink neemt Raido volledig over

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

SecureLink, gespecialiseerd in oplossingen voor netwerken, security en datacenterinfrastructuur, neemt virtualisatiespecialist Raido over. Raido zal de Secure Applications Delivery business unit van SecureLink worden. Al sinds 2014 had SecureLink een meerderheidsparticipatie in Raido, maar nu volgt dus een volledige integratie.

De plannen voor een volledige integratie zijn een logische stap. 'De meerderheidparticipatie die we de voorbije jaren hadden in Raido, toont aan dat wij al eerder de visie hadden dat virtualisatie key is met betrekking tot de toekomst van infrastructuur en security. Deze overname past perfect binnen onze approach naar cybersecurity, meer specifiek inzake secure application delivery', zegt Jo Vander Schueren, general manager van SecureLink Belgium.

De volledige overname versterkt de positie van SecureLink op de virtualisatiemarkt. 

ICT-beurzen

Computable.be is hoofdmediapartner van de gecombineerde ict-beurzen Infosecurity Belgium, Storage Expo en The Tooling Event op woensdag 15 en donderdag 16 juni te Brussels Expo. SecureLink is ook op de beurs aanwezig en te vinden op stand 03.B024.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-15T11:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.