Koop Nebulas biedt SecureLink toegang Britse markt

Dit artikel delen:
cybersecurity

De Belgisch-Nederlandse ict-beveiligings- en netwerkintegrator SecureLink heeft Nebulas gekocht. Dit Britse bedrijf levert ruim vijftien jaar ict-beveiligingsdiensten vanuit een kantoor in Londen. Met de aankoop, gefinancierd door investeerder/eigenaar Investcorp, verschaft SecureLink zich toegang tot de ict-markt in het Verenigd Koninkrijk.

Investcorp nam eind 2015 een meerderheid van de aandelen in SecureLink over. Met steun van deze investeringsmaatschappij uit Bahrein wil de ict-beveiligings- en netwerkintegrator een toppositie op de Europese markt bereiken. Daarvoor nam Securelink bijvoorbeeld eind juni concurrent Coresec over; nu gevolgd door Nebulas. Nick Garlick, de huidige algemeen directeur van Nebulas, treedt toe tot het management van de SecureLink Group.

SecureLink is na de overname van Nebulas actief in zes landen. Bij het bedrijf werken zo’n 550 mensen; de omzet komt naar verwachting dit jaar uit op 235 miljoen euro. In Nederland is het hoofdkantoor in Sliedrecht gevestigd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-15T17:16:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.