LogRhythm haalt 44 miljoen euro op

Dit artikel delen:
Investering

Securityleverancier LogRhythm heeft in een financieringsronde bij bestaande en nieuwe investeerders vijftig miljoen dollar (44 miljoen euro) opgehaald. Het bedrijf zet dit geld in om zijn wereldwijde aanwezigheid op de markt van threat detection- en reactieoplossingen te versterken. Daarnaast investeert het in productontwikkeling.

De financieringsronde werd geleid door de bestaande investeerder Riverwood Capital. Dat gebeurde in samenwerking met Adams Street Partners, Siemens Venture Capital, Delta-v Capital en leden van LogRhythms managementteam. Er zijn ook drie nieuwe investeerders aangesloten: EDBI (een aparte investeringstak van de Singapore Economic Development Board), Exclusive Ventures (de investeringsafdeling van Exclusive Networks, LogRhythms distributeur in de EMEA-regio) en Silver Lake Waterman (een groeifonds van Silver Lakes).

LogRhythms biedt een platform voor unified security intelligence en analytics. Het platform automatiseert het bepalen, prioriteren en neutraliseren van cyberbedreigingen. De leverancier meent dat interne en externe cyberaanvallen hierdoor sneller zijn op te sporen en dat bedrijven hier sneller op kunnen reageren. De firma beschikt over een wereldwijd klantenbestand; hoofdzakelijk grotere bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-02T10:33:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.