Exclusive Networks en F5 in distributieovereenkomst

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Exclusive Networks Benelux en F5 Networks hebben een distributieovereenkomst hebben ondertekend voor de Belux. Exclusive Networks kan daardoor de volledige portfolio van F5 qua beveiliging en cloud- en application delivery, vermarkten, verkopen en ondersteunen.

De nieuwe overeenkomst moet tegemoetkomen aan de security-noden van kmo’s en grote bedrijven, zo kondigen de nieuwe partners de samenwerking aan. ‘F5’s portfolio aan oplossingen is een toevoeging aan ons aanbod,’ zegt Kris Van den Bergh, general manager bij Exclusive Networks Benelux. ‘We kijken ernaar uit de oplossingen van F5 in onze Cyber Attack Remediation and Mitigation (CARM) framework te integreren.’ Volgens Van den Berg wordt binnenkort ook gestart met specifieke een sales- en marketingcampagne om de producten van F5 onder de aandacht van nieuwe en bestaande klanten te brengen.

Ook bij F5 is men verheugd over de samenwerking. ‘F5 is erop gericht organisaties te helpen bij het schalen van de cloud, datacenters en software-defined networking implementaties, om succesvol applicaties te leveren aan iedereen, op elke plaats en op elk moment,’ zegt Ronald Vanhijfte, F5 gegional manager Belux. ‘Wij geloven dat Exclusive Networks uniek gepositioneerd is om die visie vermarkten en onze klantenportfolio verder uit te bouwen. Onze teams zitten lokaal op één lijn en zijn klaar om samen een impact te creëren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-27T12:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.