Vasco scherpt beveiliging Digipass for Apps aan

Dit artikel delen:
Hacker

Vasco Data Security voegt een extra functionaliteit toe aan zijn Digipass for Apps Runtime Application Self-Protection-module (RASP). Zo kan het bedrijf organisaties beter helpen bij het opsporen en oplossen van mobile application overlay attacks.

De zogeheten overlay attacks (waarbij criminelen inloggegevens van gebruikers pogen te stelen) kan zich zich verheugen in een toenemende belangstelling. De lopende aanval op Android-toestellen – met de naam Marcher – heeft zich al op 117 bankapplicaties gericht. Overlay malware stelt aanvallers in staat schermen te creëren en over legale Android-applicaties te plaatsen, om zo informatie te onderscheppen die de veiligheid en privacy van gebruikers in gevaar brengt.

Om schade tijdens een overlay attack te helpen voorkomen, kunnen organisaties de overlay detection-functionaliteit van Digipass for Apps gebruiken. De functionaliteit biedt een api-overzicht dat applicatiebeveiliging, biometrische identificatie en risicoanalyse integreert in mobiele applicaties. Als er een aanval plaatsvindt, kan de functie de getroffen app sluiten en een browser openen om de gebruiker en de organisatie achter de oorspronkelijke applicatie te waarschuwen.

‘Mobiele malware-aanvallen komen steeds vaker voor’, zegt Scott Clements, coo van Vasco. ‘Daarom is het voor organisaties belangrijker dan ooit om technologie te gebruiken die verdere schade helpt te voorkomen. Dit soort realtime-beveiliging voor mobiele transacties helpt organisaties risico’s te ondervangen en meer vertrouwen in de digitale wereld te garanderen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-28T13:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.