Commvault in zee met IBM Business Resiliency Services

Dit artikel delen:
Handen

Commvault, gespecialiseerd in back-up en herstel, archivering en cloud computing gaat een nieuwe samenwerking aan met IBM. Via Business Resiliency Services zal IBM een managed service aanbieden op basis van de softwareoplossingen van Commvault voor databeheer en gegevensbescherming, inclusief het Commvault Data Platform.

IBM Business Resiliency Services kan zijn klanten daarmee een platform bieden voor het beheren, herstellen, migreren en indexeren van al hun data en het maken van back-ups. Dit is zowel op locatie, in een beheerde infrastructuur, in een datacenter van IBM of in IBM Cloud mogelijk.

De dienst gaat de software als autonome oplossing en als managed service aanbieden. De software van Commvault biedt klanten van Big Blue in de zorgsector daarnaast mogelijkheden voor het beheer van data en medische beelden in verschillende systemen voor de opslag van elektronische patiëntengegevens.

‘Bedrijven zijn op zoek naar steeds eenvoudiger en flexibeler oplossingen voor back-ups en gegevensherstel waarmee zij hun digitale transformatie kunnen ondersteunen’, zegt Daniel Witteveen, vice president Global Portfolio bij IBM Business Resiliency Services. ‘De naadloze integratie van de oplossingen van IBM en Commvault voor back-ups op locatie of naar externe locaties resulteert in een vereenvoudigd model voor bedrijfscontinuïteit en helpt bedrijven met het terugdringen van de operationele risico’s en kosten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-27T16:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.