Cisco lijft Amerikaanse beveiliger Duo Security in

Dit artikel delen:

Cisco heeft de Amerikaanse beveiligingsfirma Duo Security overgenomen, gespecialiseerd in unified access security en multifactor-authenticatie. Cisco heeft 2,35 miljard dollar over voor het bedrijf.

Dankzij de overname kan Cisco in de toekomst authenticatiemogelijkheden toevoegen aan zijn soft- en hardware. De eigen Identity Service Engine moet dan geïntegreerd worden met het SaaS-model van Duo Security. Dat moet Cisco-klanten toelaten om eenvoudig en veilig gebruikers-toegang te geven tot elke applicatie op elk apparaat in het netwerk, zo zegt het bedrijf in een mededeling.

De overname moet afgerond zijn in het eerste kwartaal van Cisco’s boekjaar 2019. Tot dan zullen de twee ondernemingen onafhankelijk van elkaar blijven werken. Duo Security werd acht jaar geleden opgericht en heeft zowat zevenhonderd werknemers. Het bedient naar eigen zeggen twaalfduizend klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-03T11:46:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.