Oprichter Veeam wordt opnieuw ceo van het bedrijf

Dit artikel delen:

Andrei Baronov, die samen met Ratmir Timashev backup-specialist Veeam oprichtte in 2006, neemt opnieuw het roer over van het bedrijf. Huidig ceo Peter McKay verlaat Veeam. Timashev wordt executive vice president sales en marketing.

Naast de stoelendans van Baronov en Timashev, wordt ook William Largent executive vice president, maar dan op het gebied operations. Zowel hij als Timashev rapporteren rechtstreeks aan Baronov. ‘Deze veranderingen moeten bijkomende focus en kracht brengen en het bedrijf helpen om zijn snelle groei in de enterprise- en cloud-segmenten vol te houden en om de groei te versnellen in alle markten’, zo motiveert Veeam de verschuivingen in een persbericht.

Veeam kondigde recent zijn 41e opeenvolgende kwartaal aan van groei met dubbele cijfers. Partnerships met bedrijven als Cisco, HPE, Lenovo en NetApp hebben het bedrijf geen windeieren gelegd en toegang gegeven tot grote ondernemingen. Tegelijk zit ook de concurrentie niet stil, met StorageCraft en Carbonite die met producten op de markt komen die specifiek Veeam in het vizier nemen.

Baronov bedankte McKay voor zijn inzet en wenst hem alle succes bij de volgende stappen in zijn carrière. ‘Hij laat Veeam achter met een sterke groep ervaren managers die onze visie en strategie zullen voortzetten’, aldus de topman. ‘De veranderingen die we aan ons managementteam hebben gemaakt zorgen dat Veeam zijn agressieve groei kan voortzetten en we de uitstekende klantervaring kunnen blijven bieden waarvoor we bekend staan.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-31T11:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.