Exclusive Group lijft Canadese tak Fine Tec in

Frans securitybedrijf vergroot aandeel in Noord-Amerikaanse via overname Fortinet-partner

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De Franse Exclusive Group, distributeur van value-added services and technologies (VAST) voor cybersecurity en cloud, neemt Fine Tec over, een Canadese distributeur die op de cybersecurity-markt actief is. Het bedrijf wil daarmee meer haar aandeel op de Noord-Amerikaanse markt, waar het eerder de Amerikaanse tak van Fine Tec inlijfde, verder vergroten.

Fine Tec heeft zijn hoofdkwartier in Vancouver en werkt er samen met meer dan honderd resellers. Een van zijn belangrijkste partners is Fortinet. De belangrijkste directieleden blijven aan boord van het bedrijf. Ceo Jeff Wu wordt country manager van Canada en rapporteert aan Exclusive-vetereaan Laurent Daudré-Vignier die benoemt is tot senior vice president North America.

De overname van Fine Tec Canada volgt op de overname van Fine Tec USA, achttien maanden geleden. Het Amerikaanse bedrijf heeft een gelijkaardig zakenmodel en merkenportfolio, maar een ander management en had een andere eigenaar.

Noord-Amerika vormt de basis voor het uitvoeren van een wereldwijde groeistrategie van het bedrijf. Volgens Exclusive-ceo Olivier Brettmayer hwwft Fine Tec Canadam een sterke reputatie op het gebied van value added distribution van cybersecurity en zal het team zich meteen thuisvoelen bij de nieuwe eigenaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-11T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.