Inside Secure heet voortaan Verimatrix

Dit artikel delen:
contactloos betalen

De Franse beveiligingsspecialist Inside Secure gaat voortaan als Verimatrix door het leven. Inside Secure nam het Amerikaanse Verimatrix eind februari over en verdriedubbelde daarmee zijn omzet.

Om de synergieën en integraties tussen de bedrijven in de verf te zetten, wordt de naam Verimatrix gecombineerd met het logo van Inside Secure en de bestaande tagline ‘Driving Trust’.

Inside Secure ontstond in 1995 als spin-off van Gemalto en is gespecialiseerd in security-oplossingen voor mobiele apparaten, zoals content- en applicatiebeveiliging en authenticatie-tools. Het bedrijf is actief in de iot-markt, mobiele betalingen en transacties en content-distributie. In februari nam het zijn Amerikaanse branchegenoot Verimatrix over voor zo’n 150 miljoen dollar, dat bedrijf is vooral aanwezig in de VS en Duitsland.

Het nieuwe Verimatrix heeft nu vierhonderd werknemers op de loonlijst staan in achttien kantoren in twaalf landen. Die bedienen samen meer dan duizend klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-08T11:06:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.