Belgische Netleaf trekt naar Nederland

België en Nederland

Het Belgische it-bedrijf Netleaf breidt uit naar Nederland. De systeemintegrator schuift Karel Vogelezang naar voren om vanuit een kantoor in Den Haag leiding te geven aan de Nederlandse divisie van Netleaf.

Netleaf is gespecialiseerd in managed services en houdt zich bezig met netwerktechnologie en
-beveiliging. De vijftien werknemers bedienen in totaal zo'n driehonderd klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, retailsector en maakindustrie. Daar zitten multinationals tussen, maar ook kleinere bedrijven. In België werkt Netleaf al jarenlang samen met bedrijven zoals HPE Aruba, Palo Alto, Fortinet, Mimecast, Barracuda, Okta, SonicWall, ALE, Aryaka en Imperva.

Vanuit de thuishaven bediende de systeemintegrator al enkele Nederlandse klanten, waaronder het Erasmus MC in Rotterdam. Met de komst van een volledig Nederlands team gaat Netleaf nu werk maken van deze markt. ‘Netleaf is de afgelopen jaren hard gegroeid’, zegt securityconsultant en medeoprichter Heidi Block. ‘De uitbreiding naar Nederland is een logische volgende stap. We denken dat ons verhaal goed aansluit bij de Nederlandse markt, die al grote stappen heeft gezet als het gaat om cloudsecurity. Zowel voor Netleaf als voor Nederlandse klanten is het prettig dat er nu een lokaal team is.’

‘Ik hecht enorm aan het opbouwen van een langetermijnrelatie met de klant’, pikt Vogelezang in. ‘Samen zorgen we ervoor dat het netwerk veilig, snel, stabiel en dus betrouwbaar is. Een sla is natuurlijk leidend, maar sla-beleving is nog veel belangrijker. Als een klacht volgens de sla niet terecht is, gaan we er alsnog mee aan de slag. Zo tillen we de it-infrastructuur samen met de klant naar een hoger niveau.’

Het Nederlandse team heeft de eerste nieuwe klant binnengehaald. Voor digitale agentschap Label A verzorgt Netleaf Nederland de implementatie en het beheer van het it-netwerk in de Amsterdamse vestiging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-08T10:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.