Beveiliger Mimecast neemt Segasec over

Dit artikel delen:
Partners handen

De Britse securityspecialist Mimecast neemt zijn Israëlische branchegenoot Segasec over. Segasec beschermt bedrijven tegen aanvallen waarbij gebruik wordt gemaakt van nepwebsites en -domeinen om inloggegevens van klanten, medewerkers en partners te stelen. Ook kan de technologie phishingaanvallen monitoren, beheren en blokkeren.

Met de overname van Segasec bouwt Mimecast voort op zijn Email Security 3.0-strategie. Deze aanpak draait om het beschermen van klanten in drie zones. Zone 1 omvat de securitybedreigingen die de organisatie binnen proberen te dringen, Zone 2 zijn de kwetsbaarheden en dreigingen binnen de organisatie zelf en Zone 3 omvat de aanvallen die plaatsvinden buiten de organisatie.

Segasec versterkt de Zone 3-security van Mimecast via een totaalaanpak voor het beperken van digitale risico's. De oplossing voor Zone 1 wordt verrijkt met inzichten uit dreigingsanalyses. De integratie met de e-mail- en websecuritydiensten van Mimecast zorgt ervoor dat schadelijke domeinen snel worden geblokkeerd.

‘Elk merk loopt het risico op aanvallen die het vertrouwen van medewerkers, klanten, partners en derde partijen misbruiken en schaden’, zegt Peter Bauer, ceo van Mimecast. ‘Segasec stelt onze klanten in staat een proactieve aanpak te hanteren voor het identificeren - en zelfs voorkomen - van aanvallen waarbij hun merken worden geïmiteerd op domeinen die niet van hen zijn. Tegelijkertijd geeft Segasec bedrijven inzicht in de manier waarop hun merken worden misbruikt door cybercriminelen. Bovendien zijn de oplossingen van Segasec complementair aan het recent door ons overgenomen Dmarc Analyzer, dat de beveiliging tegen misbruik van echte klantdomeinen vereenvoudigt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-06T17:15:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.