Nieuwe technisch directeur bij SecureLink

Dit artikel delen:
Technical director Securelink

SecureLink, een dochter van Orange Cyberdefense, heeft Emmanuel David aangesteld als nieuwe technical director. De cybersecurityspecialist geeft met de aanstelling van David de titel ‘technical director’ meteen ook een nieuwe invulling.

Sinds een januari is Emmanuel David de nieuwe technical director bij SecureLink, een securityspecialist die vorig jaar door Orange Cyberdefense werd overgenomen. Met de aanstelling krijgt deze functie meteen ook een nieuwe invulling. In die hoedanigheid moet hij in eerste instantie de strategie gaan bepalen die SecureLink de komende jaren zal volgen. Het gaat daarbij over het definiëren van de oplossingen en het samenstellen van het portfolio waarmee SecureLink de markt wil benaderen.    

Anderzijds bekleedt de technical director ook de functie van cto, waarbij het van belang is nieuwe trends op te volgen en daarrond een visie te bouwen. Een deel van Davids verantwoordelijkheid hier is nagaan welke oplossingen van moederbedrijf Orange Cyberdefense er specifiek op de Belgische markt zijn te introduceren. Met de overname van SecureLink wil Orange Cyberdefense immers sterk inzetten op nabijheid en dus ook een afstemming op de lokale markt.  

‘De grote uitdaging voor zowel onze klanten als voor SecureLink is vandaag de snelheid van verandering. Het is onze taak om hier bij nieuwe projecten rekening mee te houden en ervoor te zorgen dat die zo goed mogelijk beveiligd zijn. Wij zijn er om onze klanten in dit proces te begeleiden en de risico’s te minimaliseren’, aldus David. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-28T11:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.