Schneider kiest Fortinet voor ot- en iiot-beveiliging

Dit artikel delen:

Het Franse technologieconcern Schneider Electric gaat in zee met de Amerikaanse it-beveiliger Fortinet. Samen bieden ze klanten cyberbeveiligingsoplossingen die operational technology (ot)-netwerken beter moet beschermen. Speciale aandacht is er voor de beveiliging van industriële internet-of-things (iiot)-toepassingen.

Beide bedrijven zien hoe de it- en de ot-landschappen steeds meer raakvlakken krijgen. Plus hoe het groeiende aantal iot-apparaten invloed heeft op fabrieksomgevingen. Schneider Electric biedt energiemanagement- en automatiseringsoplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Het bedrijf merkt dat er onder klanten behoefte is aan een sterke cyberbeveiliging op alle niveaus.

Binnen de samenwerkingsovereenkomst zal Schneider Electric de firewalls, beveiligde toegang en andere veiligheidsoplossingen voor apparaten van Fortinet integreren in zijn eigen cyberbeveiligingsoplossingen. Daarbij is het de bedoeling dat er oplossingen op maat worden ontwikkeld voor specifieke industrieën en toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-19T18:05:00.000Z Rik Sanders