Kris Van Opstaele nieuwe coo bij TrustBuilder

Dit artikel delen:
coo Trustbuilder

Beveiliger Trustbuilder heeft een nieuwe chief operating officer. De keuze viel op Kris Van Opstaele (44). Van Opstaele is twee decennia actief in de it-sector en moet het Gentse bedrijf mee helpen groeien en professionaliseren.

Van Opstaele startte zijn carrière als securityconsultant bij Deloitte en Porthus, en was in 2007 medeoprichter van Centix, een it-dienstenbedrijf dat op basis van Citrix- en VMware-technologie centraal beveiligde werkplekken aanbood. Toen Centix in 2015 overgenomen werd door Econocom, leidde hij daar als business unit manager de afdeling Secure Workplace & Cloud Productivity. De afgelopen drie jaar bouwde hij een carrière uit als interim-manager. Als coo wordt Kris Van Opstaele bij TrustBuilder verantwoordelijk voor alle services (zowel professional service als managed services) en voor het hr-beleid.

Het Gentse Trustbuilder (dat ook een kantoor in New York heeft) is met zijn product TrustBuilder Identity Hub actief in identity & access management (iam). Het zorgt ervoor dat bedrijven strikte beveiliging kunnen combineren met een goede gebruikerservaring. Tot de klanten behoren banken (Argenta, ING), verzekeringsmaatschappijen (Allianz, DKV), dienstenbedrijven (SD Worx), organisaties en overheden (NMBS, FedNot, Vlaamse Overheid).

‘De trend naar digitalisering gaat almaar sneller en corona gaf dit nog een extra stimulans’, zegt Van Opstaele. ‘De nood aan iam wordt daardoor alleen maar urgenter voor bedrijven. De oplossingen en diensten van TrustBuilder, waarbij we klanten ontzorgen van hun iam-uitdagingen, vormen voor bedrijven een echte enabler en zelfs accelerator voor de digitalisering van hun businessmodel. Bij TrustBuilder zal ik al mijn ervaring – waarin diensten altijd centraal stonden – aanwenden om onze professional en managed services verder uit te bouwen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dikke proficiat Kris Van Opstaele!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-17T10:12:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.