Rockwell Automation neemt Oylo over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Amerikaanse Rockwell Automation heeft de Spaanse cybersecurityspecialist Oylo overgenomen. Oylo is een cybersecurity-serviceprovider, die zich richt op de industrie. Over de voorwaarden van de overname zijn geen verdere mededelingen gedaan.

Oylo werd in 2017 opgericht in Barcelona en is een cybersecurity-serviceprovider, die zich vooral richt op de industrie. De Spaanse onderneming biedt een gamma van industriёle managementsystemen, cybersecuritydiensten en cybersecurity-oplossingen aan, zoals assessments, turnkey implementaties, beheerde diensten en incident respons-tools.

De cybersecurity-expertise van Oylo rond operationele technologie vormt volgens de Amerikanen een goede aanvulling op de it-cybersecurity-expertise die Rockwell Automation recentelijk verwierf door de overname van Avnet Data Security. ‘De toevoeging van Oylo verbreedt het wereldwijde aanbod in deze snelgroeiende markt en breidt Rockwell’s aanbod van cybersecurity-diensten voor de industriële markt verder uit’, schrijft het bedrijf in een mededeling. Het bedrijf zal bij Rockwell Automation rapporteren aan de afdeling Lifecycle Services.

‘Nu geconnecteerde, slimme apparaten gemeengoed worden op de fabrieksvloer, is het belangrijker dan ooit tevoren om een complete cybersecuritystrategie te hebben die zowel industriële operationele technologie (ot) als ook informatietechnologie (it) voor de kantooromgeving omvat’, zegt Frank Kulaszewicz, senior vice-director van Lifecycle Services bij Rockwell Automation. ‘Dankzij de overname kunnen we profiteren van de diepgaande domeinexpertise van Oylo, waardoor we onze expertise op het gebied van cybersecurity kunnen uitbreiden en wereldwijd aanbieden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-05T15:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.