SentinelOne haalt 267 miljoen dollar op

Dit artikel delen:

Het Amerikaanse SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, heeft in een Series F-kapitaalronde 267 miljoen dollar opgehaald. Eind februari van dit jaar nog maar zamelde het bedrijf ook al twee miljoen miljoen dollar in bij investeerders.

SentinelOne kent een sterke groei door de vraag naar zijn Singularity XDR-platform, de nieuwe investeringen moeten deze groei verder uitbouwen. De investeringsronde werd geleid door Tiger Global Management, ook Sequoia Capital Global Equities en bestaande investeerders, waaronder Insight Partners en Third Point Ventures namen deel. In februari van dit jaar werd in een Series E al tweehonderd miljoen dollar opgehaald. Sindsdien is de bedrijfswaarde van SentinelOne liefst verdrievoudigd naar meer dan drie miljard dollar.

Het XDR-platform van SentinelOne (extended detection and response) monitort en beschermt alle assets in een bedrijf. Door gebruik te maken van ai en gedragsanalyse voegt het bedrijf endpoint-bescherming, detectie en response, iot-beheer en bescherming van container- en cloud-native workloads samen.

‘Cloud, container en iot zorgen ervoor dat ons werk overal plaatsvindt’, zegt Tomer Weingarten, ceo en medeoprichter van SentinelOne. ‘Een overkoepelend inzicht van de hele organisatie en real-time autonome beveiliging is van belang om mensen, bedrijven en de data te beschermen. Ons platform wordt geleverd vanuit de cloud en is specifiek gebouwd om bedrijfsdata te beveiligen ongeacht waar deze zich bevinden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-12T15:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.