Trend Micro haakt in op AWS Gateway Load Balancer

Dit artikel delen:
Cloud security

Trend Micro gaat zijn beveiligingsoplossingen voor hybride cloud integreren met de nieuwe AWS Gateway Load Balancer (GWLB). Deze integratie valt niet toevallig samen met de introductie van Trend Micro Cloud One-suite die vanaf nu beschikbaar is via AWS Marketplace.

Nu steeds meer bedrijven hun infrastructuur naar een hybride-cloudmodel omschakelen, bijvoorbeeld om werken-op-afstand mogelijk te maken, is de nood aan zo’n oplossing groot.

De Gateway Load Balancer maakt het eenvoudig virtuele applicaties van derden (zoals die op de AWS Marketplace staan) te implementeren, te schalen en te beheren. Via een gateway kan netwerkverkeer over meerdere virtuele applicaties verdeeld worden, terwijl deze naar gelang de vraag zijn op te schalen.  

‘Trend Micro is een AWS Advanced Technology Partner en heeft een lange geschiedenis in het leveren van security-oplossingen die klanten helpen bij het invullen van hun shared responsibility-model’, zegt topman Mayumi Hiramatsu van AWS. ‘AWS Gateway Load Balancer met de security-oplossing van Trend Micro is nu beschikbaar voor meer dan 290.000 actieve kopers in de AWS Marketplace en kan onze gezamenlijke klanten helpen bij hun security-uitdagingen in de cloud.’

Trend Micro lanceert tegelijk ook zijn Cloud One, een platform voor beveiligingsservices voor de cloud. Het beveiligt Amazon EC2-instanties, AWS Lambda, AWS Fargate, containers, AWS Outposts, Amazon S3 en Amazon Virtual Private Cloud-netwerken.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-13T10:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.