Trustbuilder haalt 1,1 miljoen op bij PMV

Dit artikel delen:

De Belgische scale-up TrustBuilder haalt 1,1 miljoen euro financiering op bij Participatiemaatschappij Vlaanderen. Met deze financiële injectie gaat TrustBuilder haar productlijn verder ontwikkelen, de sales- en marketingactiviteiten verder uitbouwen en de Europese en internationale groei bestendigen.

TrustBuilder levert identity and access management (iam)-software. Het bedrijf biedt oplossingen waarmee ondernemingen authenticatie van gebruikers zo eenvoudig en veilig mogelijk kunnen maken. Het creëerde daarvoor een eigen software voor identiteitsbeheer, waarnaar het bedrijf werd genoemd. Trustbuilder bedient voornamelijk klanten in het bank- en verzekeringswezen (ING, KBC, Argenta, DKV, Allianz). Daarnaast leveren ze ook diensten aan overheidsinstellingen (Flanders State of the Art, Ctie, Bpost, NMBS), de industrie (Daikin, Bosch) en dienstenbedrijven zoals SD Worx, Healthix, Eurocontrol.

‘Het beheer van identiteiten en toegangsrechten binnen it wordt steeds complexer’, zegt ceo Frank Hamerlinck. ‘Applicaties en data verhuizen naar de cloud waar verschillende partijen – ook derden – via verschillende toestellen toegang toe moeten hebben. Veel organisaties zitten met een mix van systemen en procedures waarbij wij met een oplossing komen die de verschillende systemen overkoepelt en die één toegangspoort vormt tot alle applicaties binnen een organisatie. In tegenstelling tot de multinationals moet een bedrijf als TrustBuilder het hebben van haar wendbaarheid binnen de digitale ecosystemen.’

TrustBuilder verwacht haar internationale groei versneld te kunnen uitbouwen dankzij het nieuwe platform TrustBuilder.io. Dat platform is afgestemd op de hard- en software van verschillende leveranciers waardoor ze flexibele oplossingen kunnen aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-10T09:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.