Signicat focust op Benelux met nieuwe directeur

Thijs Vink moet Noorse ict-dienstverlener in onze regio laten groeien

Dit artikel delen:

Thijs Vink, algemeen directeur Benelux en Duitsland bij Signicat

Identiteitsspecialist Signicat benoemt Thijs Vink tot algemeen directeur voor de Benelux en Duitsland. Vanuit die rol moet hij het van oorsprong Noorse bedrijf in deze regio’s laten groeien. Hij krijgt de taak het productportfolio te verbeteren, de klantrelaties uit te breiden en nieuwe markten te betreden.

Signicat is in 2007 opgericht in Noorwegen. Het bedrijf levert een platform voor digitale identiteitsdiensten. Zo maakt het bijvoorbeeld mogelijk om in te loggen met met DigiD, eHerkenning, iDIN. De onderneming bedient klanten zoals Rabobank, Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) en gemeente Wassenaar. De organisatie is in handen van Nordic Capital, een Noorse investeerder met meerdere techbedrijven in zijn portfolio, waaronder Siteimprove. 

Signicat heeft Europese groeiambities. De leverancier was al actief in de Benelux en nam vorig jaar de Rotterdamse specialist in identity & access management (iam) Connectis over. Hiermee is een bredere basis voor deze regio gerealiseerd. Het Rotterdamse kantoor beschikt nu over zo’n 55 medewerkers en het Duitse kantoor heeft ongeveer zes man in dienst.

Complementaire portfolio's

De regio komt nu onder leiding van Thijs Vink. Als directeur gaat hij proberen de integratie tussen Signicat en Connectis succesvol te maken. Zo moet hij de complementaire portfolio’s samenvoegen om huidige en toekomstige klanten beter te bedienen. Een tweede taak is om de internationale klantrelaties in de verschillende landen en markten uit te breiden. Daartoe moet hij nieuwe klanten optekenen en de relaties met bestaande klanten uitbreiden.

Vink komt over van it-leverancier Oracle, waar hij verschillende internationale en leidinggevende functies vervulde op het gebied van sales en channel. Daarvoor werkte hij acht jaar lang voor it-distributeur Ingram Micro. De topman neemt het stokje over van Jeroen de Bruijn. Die voormalige Connectis-directeur is nu commercieel directeur bij ESTG, een groothandel in zonnepanelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-23T09:01:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.