Alex Driesen wordt nieuwe ceo Toreon

Dit artikel delen:
ceo toreon

Alex Driesen wordt de nieuwe ceo van Toreon. Hij neemt de toorts over van medeoprichter Sebastien Deleersnyder, die zich voortaan zal toeleggen op de rol van cto. Driesen verdiende zijn sporen bij Zetes en meer recent bij Nallian.

Toreon levert cybersecurity aan gevoelige sectoren zoals de federale overheid en de energiesector, in de maakindustrie en bij onafhankelijke ‘digital creators’. Het bedrijf is zeven jaar oud en telt vijftig medewerkers. In de volgende jaren wil Toreon de groei versnellen met een bijkomende focus op de grotere kmo en een belangrijk nieuw partnerschap met Microsoft voor cloudsecuritydiensten.

Aantredend ceo Alex Driesen kent het bedrijf en de drie oprichter-bestuurders goed. Hij was er gedurende drie jaar onafhankelijk bestuurslid. Met Driesen haalt Toreon decennia aan managementervaring binnen vanuit groeibedrijven uit de bredere technologiesector.

Aftredend ceo Sebastien Deleersnyder was oprichter van het Belgische ‘chapter’ van Owasp in 2005 en stond mee aan de wieg van hackingconferentie Brucon. Hij zal zich in zijn rol als cto wijden aan het inhoudelijke en zich sterker verankeren in de cybersecurity-gemeenschap.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-12T10:58:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.