Intigriti gaat samenwerking aan met Atos

Dit artikel delen:

Inti De Ceukelaire

Het Belgische ethische hackersplatform Intigriti gaat samen met de Franse it-reus Atos een geïntegreerde ‘bug bounty’-dienst lanceren. Daarbij gaan securityspecialisten en ethische hackers, volgens een precies protocol, op zoek naar kwetsbaarheden in systemen en applicaties.

De combinatie van het platform van Intigriti met de cyberbeveiligingsdiensten van Atos moeten een soort one-stop-shop worden voor bedrijven die hun systemen willen laten onderzoeken, maar moet ook leiden tot een diepgaande aanpak en remediëring van de kwetsbaarheden. De consultants van Atos zullen de bedrijven van begin tot eind ondersteunen bij het opzetten en beheren van hun bug bounty-programma's, met bijvoorbeeld audit, penetratietests, analyse van platformrapporten, classificatie van kwetsbaarheden, monitoring, remediëring en beheerde detectie- en responsdiensten.

Voor Atos is de samenwerking een toegangspoort tot de markt van het ethisch hacken, voor Intigriti is het een manier om naar de competitieve Franse markt te trekken en te profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van Atos.

Bij Intigriti zijn ongeveer 25.000 ethische hackers aangesloten, dat is maal tweeënhalf op een jaar tijd. Medeoprichter Inti De Ceukelaire kreeg dit jaar de titel van IT Person of the Year van Computable. In het verleden werkte de organisatie al onder meer voor de VRT, Randstad, Showpad en de Haven van Antwerpen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-10T17:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.