Smartwater Group neemt Tag Security Holdings over

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De SmartWater Group, gespecialiseerd in risicobeheer, neemt Tag Security Holdings (TSH) over. Dit moet de positie van SmartWater verstevigen op het gebied van beveiligingstechnologie- en oplossingen.

De Britse SmartWater Group opereert voornamelijk in de bouw- en civiele techniek industrie, detailhandel en vastgoedmarkt en werkt nauw samen met politie en overheid.

De overname van landgenoot TSH is de eerste overname sinds investeringspartner Freshstream in maart 2021 in SmartWater investeerde. De investering door Freshstream maakt het mogelijk zich op zich op nieuwe sectoren te richten en uit te breiden naar nieuwe geografische gebieden. 

TSH, gespecialiseerd in tijdelijke beveiligingsoplossingen en toegangscontrole, opereert als BetaGuard in Europa, waaronder de Benelux, en als Tag Guard in het Verenigd Koninkrijk. De producten van TSH sluiten goed aan bij het huidige aanbod van de SmartWater Group. TSH zal zijn klanten blijven bedienen als individueel merk binnen de uitgebreide SmartWater Group.

Phil Cleary, topman van de SmartWater Group: 'Deze overname is een belangrijke mijlpaal in de versterking van onze positie in Europa.' Martin Berends, algemeen directeur van TSH, voegt toe: 'Gezien de synergiën en het marktpotentieel hebben we een natuurlijk thuis gevonden binnen de SmartWater Group. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om een nog breder scala aan technologieën te bieden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T17:40:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.