Nederlandse Stepco neemt Belgische Brainbridge over

Dit artikel delen:
België en Nederland

De Nederlandse it-beveiliger Stepco neemt het Belgische Brainbridge IT Support Services over. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het detacheren van it- en technisch personeel bij bedrijven.

Vanaf 1 november gaat Brainbridge IT Support Service verder als Stepco België. Brainbridge is in 1998 opgericht bedient vanuit de hoofdvestiging in Antwerpen en heeft klanten in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen jaren heeft Brainbridge vooral een sterke groei gekend in detachering. Het bedrijf wil in de toekomst dan ook hierop zijn focus leggen. De diensten rond it-support worden verkocht omwille van de huidige uitdagingen binnen de it- en securitybranche, klinkt het. Brainbridge blijft wel gedeeld aandeelhouder van Stepco België.

‘De belangrijkste reden voor de uitbreiding is dat we hiermee de ervaren medewerkers van Brainbridge IT Support Services kunnen toevoegen aan ons team in België’, zegt Bob Serneels, de Belgische directeur  van Stepco. ‘Het team kent de markt, spreekt dezelfde taal en staat dichter bij de klant.’

Stepco heeft al ruim vijfentwintig jaar ervaring in it. Samen met zusterorganisatie Twinsec biedt zij cybersecurity en it-oplossingen aan, in zowel projectvorm als managed services-contracten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-29T12:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.