Savaco neemt Truegen over

Dit artikel delen:
deal handen schudden overeenkomst contract

It-dienstverlener Savaco neemt de Antwerpse cybersecurityspecialist Truegen over. Hiermee verbreedt Savaco verder zijn domein en regio.

Truegen is opgericht in 2011 en specialiseert zich in netwerkbeveiliging op maat. Het bedrijf uit Massenhoven bij Antwerpen telt iets meer dan twintig medewerkers en heeft klanten in de Benelux.

Door de krachten te bundelen wil Savaco ook zijn portfolio aan cybersecuritydiensten en -oplossingen verder uitbouwen en haar regionale footprint in Vlaanderen vergroten. Savaco ziet met deze samenvloeiing de omzet stijgen tot 47 miljoen euro en groeit tot ruim 220 medewerkers.

Savaco, opgericht in 1991 door Carl Sabbe en Rik Vandemoortele, kende de voorbije jaren een flinke groei. Met het instappen van financiële partner AAC Capital begin 2018, de overname van cloudintegrator ITCare in 2020, het Gentse Atri Services in mei 2021, crm-specialist Thrives in juni 2021 en nu de nauwe samenwerking met Truegen zet Savaco naar eigen zeggen zijn groeiambities verder kracht bij.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-27T15:00:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.