OneWelcome neemt Scaled Access over

Dit artikel delen:
België en Nederland

De Nederlandse ciam (customer identity & access management)-specialist OneWelcome heeft zijn Belgische branchegenoot Scaled Access uit Leuven overgenomen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Scaled Access heeft zijn hoofdkwartier in Leuven, stelt twaalf medewerkers en is gespecialiseerd in autorisatie-toepassingen. Het biedt geavanceerde technologie om fijnmazige toegang te organiseren. De software wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het toegang verlenen tot online-media, het beheren van familie-accounts en het geven van volmachten en mandatering. Bedrijven als Rituals, Roularta en Hager maken er gebruik van. Na de overname wordt Scaled Access vooral ingezet als engineering- en kenniscentrum voor OneWelcome. 

OneWelcome is het fusiebedrijf dat een halfjaar geleden ontstond uit het samengaan van IWelcome uit Amersfoort en OneGini uit Woerden. Het is hiermee de grootste Europese speler geworden in de markt van online-toegang voor consumenten en bedrijven. OneWelcome verzorgt de online-registratie, het inloggen en privacymanagement (ten behoeve van AVG/GDPR) van grote organisaties in binnen- en buitenland. 

Zo kan OneWelcome ongeveer zeventig procent van alle verzekeraars in Nederland tot zijn klanten rekenen, loggen miljoenen reizigers dagelijks in bij de Nederlandse Spoorwegen via OneWelcome. Het bedrijf vervult bijvoorbeeld ook een belangrijke rol bij de Europese Central Bank voor het banktoezicht in Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-04T10:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.